Появиха се кадри от самолетната катастрофа край Москва (ВИДЕО)

12:30, 12 фев 18 / Свят 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кадри от самолетната катастрофа в Русия, при която загинаха всички 71 души на борда на машината, се появиха в интернет. На записа от охранителна камера се вижда огнена топка, която оставя следа в небето.

Експерти претърсват района на катастрофата за останки от тела и улики след фаталната катастрофа. Руският президент Владимир Путин повери разследването на специална комисия. Сред възможните причини за трагичния инцидент са метеорологичните условия, технически проблем или човешка грешка.

Екипажът на самолета не е подал сигнал за помощ. 

Междувременно откриха и втората "черна кутия" на катастрофиралия Ан-148. Отбелязва се, че втората кутия се намира в задоволително състояние.

Сертификатът за летателна годност на катастрофиралия Ан-148 е бил до 1 юни 2018 година. За последен път самолетът е преминал техническа проверка в град Пенза, като не е имало забележки за неговото състояние.

Роднините на загиналите при катастрофата ще получат по 1 милион рубли допълнително обезщетение извън застраховката. Три деца на възраст между 5 и 12 години, както и 17-годишен младеж са сред загиналите. Сред пътниците е имало и трима чужденци - граждани на Швейцария, Азербайджан и Казахстан.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама