Селин Дион отново анулира концертите

16:30, 22 мар 18 / Любопитно 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селин Дион имаше само една идея в главата - да празнува 50-годишния си юбилей на сцената. Но това няма да стане.

Вече няколко месеца канадската певица периодично анулира част от концертите си заради здравословни причини. Феновете смятаха, че вече всичко е приключило и че звездата се е възстановила. Но за жалост екипът на Селин съобщи, че тя няма да може да изнесе концерти през март и април.

"С голямо съжаление съобщаваме ви, че спектаклите на Селин предвидени между 27-ми март и 18-ти април се анулират", се казва в съобщението.

В страницата във Facebook екипът обяснява още: "Повече от година Селин страда от разстройство на средното ухо, известно като "Eustachian Patulous Trunk", което нарушава слуха и прави пеенето изключително трудно. До сега Селин успяваше да облекчи симптомите благодарение на терапии и лечение с капки. Но през последните седмици тези терапии вече не са ефикасни и Селин е принудена де се подложи на хирургическа операция".

Певицата е силно разстроена и не закъсня да се извини на страницата си в социалната мрежа. Тя се надява, че феновете й ще и простят. "Напоследък нямам късмет. Толкова силно желаех да се върна на сцената, но ето че отново съм болна. Извинявам се на всички, които са планирали пътуване до Лас Вегас, за да присъстват на шоуто. Знам колко всичко това е разочароващо. Много съжалявам", написа Селин.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама