Цветанов: Вярвам, че избягалите затворници ще бъдат задържани

13:06, 04 апр 18 / Политика 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Инцидентът с избягалите затворници е изключително тежък. Не бива да политизираме такива ситуации. В момента държавата е мобилизирала целия си ресурс и вярвам, че скоро двамата бегълци ще бъдат задържани“, заяви Цветан Цветанов от парламентарната трибуна във връзка с двамата затворници, избягали вчера от Централния софийски затвор. 

Съобразихме се с желанието на колегите от БСП да се направи едно изслушване на министрите. Там, където е необходимо, трябва да се направят съответните законодателни промени, за да избегнем подобни случаи“, допълни той.

Не само в България, но и по целия свят е имало подобни случаи. Понеже колегите от левицата действително се стараят да политизират всеки един подобен случай или инцидент, мога да им припомня за случая от април 2014 г., когато Шатката напусна затвора, също и Хосе Гонзалес, който избяга от Софийския затвор“, коментира Цветанов. 

Поздравявам министрите за това, което направиха и за това, което е направено - да бъде уведомена обществеността и да се разпространят снимките на избягалите затворници“, завърши Цветанов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама