Сър Алекс Фъргюсън бавно се възстановява

09:50, 10 май 18 / Спорт 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендата на "Манчестър Юнайтед" и британския футбол сър Алекс Фъргюсън е бил изписан от интензивното отделение в болницата, в която претърпя мозъчна операция в събота.

Той все пак
ще остане в лечебното заведение още известно време, за да е под лекарско наблюдение. Новината беше съобщена от официалния сайт на „червените дяволи”.

Семейството му е изумено от подкрепата и добрите пожелания, но продължава да моли за уважение на личното пространство през следващия етап от неговото възстановяване, което ще бъде от решаващо значение”, написаха още от клуба на сайта си.

В събота Фъргюсън беше откаран в болница и претърпя спешна операция заради кръвоизлив в мозъка. Три дни по-късно лекарите го събудиха от медикаментозната кома, в която беше поставен след интервенцията.

Вестник „Сън” публикува информация, че първото, за което попитал 76-годишният шотландец, след като отворил очи, било за резултата на мача на "Донкастър", където наставник е неговият син - Дарън.

След това се поинтересувал и за здравето си. Пред лекарите Фъргюсън дори се пошегувал, че ще ходи на финала в Шампионската лига, твърди британското издание.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама