„Ню Бояна“ търси творчески предприемачи

10:20, 11 юли 18 / Култура 25 1038 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмовото студио „Ню Бояна“ ще влезе в ролята на домакин на четвъртото издание на конкурса за най-добър предприемач в творческите индустрии - Th13teen Arts. Състезанието представлява национален кръг, част от световното първенство Creative Business Cup, а всеки, който иска да представи своя бизнес концепция, свързана с кино, музика, телевизия, издателска дейност, игри и т.н., може да изпрати формуляр за участие до 27 юли на platform.younoodle.com/competition/cbc_2018_bulgaria.

В избора си журито ще се води от данните, подадени онлайн, като ще формира и пул от номинирани, които ще бъдат поканени на 31 юли от 19 ч. в „Ню Бояна Филм Студиос“, за  да защитят на живо в рамките на 5 минути своите бизнес идеи. Тогава ще бъде излъчен и крайният победител. Той, от своя страна, ще получи възможността да се състезава за титлата "Най-добър предприемач в творческите индустрии в света" на международния финал на Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември 2018 в Копенхаген, Дания. „Ню Бояна“ ще поеме разходите на предприемача победител по пътуването и нощувките за голямото събитие.

Целта на конкурса е да подкрепи предприемачите в областта на творческите индустрии у нас, и да открои успешните творчески предприятия в страната. Th13teen Arts е насочен към всички предприемачи от творческите индустрии, регистрирани и осъществяващи дейността си в България, които имат иновативна бизнес концепция в областта на творческите индустрии, без ограничение за размера на тяхното предприятие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама