Нови скандални обвинения срещу Люк Бесон

09:40, 11 юли 18 / Любопитно 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като една актриса подаде жалба за изнасилване срещу Люк Бесон през май, няколко жени разказаха пред френски сайт, че режисьорът се е държал неподобаващо с тях и дори е посегнал на някои сексуално, съобщи БТА.
 
Бивша сътрудничка на Люк Бесон, отговаряща за кастинга, е подала оплакване в парижката прокуратура в началото на юли срещу поведение, което определя като "сексуална агресия", пише сайтът "Медиапар". Тя описва "силно сексуализирана" работна атмосфера и "непристойни жестове и поведeние".
 
Няколко актриси са се свързали с италианската си колежка Азия Ардженто, която стана водеща фигура на движението #Аз също след изказването ѝ на кинофестивала в Кан през май. Едната от тях е разказала пред "Мадиапар" за професионалните си срещи с Люк Бесон в хотелски стаи в началото на века и как режисьорът се е нахвърлил върху нея.
 
През май 27-годишна актриса и манекенка подаде оплакване срещу Люк Бесон, че я е изнасилил в парижки хотел. Той отрече обвиненията. Тя обясни, че две години е имала интимна връзка с него, като се е чувствала притисната за това от професионална гледна точка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама