Орлин Горанов влиза в „Mamma Mia!”

12:20, 11 юли 18 / Култура 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Орлин Горанов ще участва в суперпродукцията на Софийската опера „Mamma Mia!” с вечните песни на ABBA. Най-известният ни поп-опера тенор ще се редува с Влади Михайлов и Кирил Иванов в ролята на Сам – един от тримата предполагаемите бащи на главната героиня в романтичната история.

В началото името на Горанов бе обявено в състава, после отпадна заради многобройни творчески ангажименти, но в крайна сметка певецът се завърна на „Дондуков“ и усилено репетира преди премиерата на 18 юли. „Орлин беше първият човек, с когото говорих за проекта и въпреки натоварената му програма успяхме да напаснем времевите пояси“, обясни на специална пресконференция директорът на Операта акад. Пламен Карталов, който е и режисьор на мегаспектакъла.

Според договора Super Trouper, Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Take a Chance on Me, Thank You for the Music, Money, Money, Money, The Winner Takes It All, SOS и другите парчета, композирани от Бени и Бьорн от ABBA, ще се пеят на български. "Навсякъде, където „Mamma Mia!” се играе, задължително условие е те да звучат на езика на съответната страна", разкри акад. Карталов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама