Мащабна спецакция в Слънчев бряг, арестуваха осем наркодилъри

10:55, 05 авг 18 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от Районно управление – Несебър и Главна дирекция "Национална полиция" са установени и задържани осем мъже за притежаване и разпространение на наркотични вещества на територията на Слънчев бряг, съобщават от МВР, цитирани от TrafficNews.bg

Около 03:00 часа на 3 август в района на хотел "Кубан" са арестувани двама нигерийски граждани и един малиец. У тях са открити и иззети три розови хапчета (вероятно се касае за екстази) и 11 цигари марихуана. Мъжете са задържани със заповеди за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 10:00 часа на същия ден е извършено претърсване в апартамент в Слънчев бряг, обитаван от криминално проявен и осъждан 29-годишен мъж от Стара Загора. Открити са 400 грама канабис.

Малко по-късно – около 13:30 часа, в района на автогарата в Слънчев бряг е извършена проверка на 38-годишен от Русе. Намерени и иззети са три свивки със зелена суха тревна маса (канабис) и два полиетиленови плика с бяло кристалообразно вещество -метамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

По-късно на същия ден е задържан криминално проявен и осъждан мъж от София. Открит и иззет е плик с около 15 грама метамфетамин. Събраните срещу 49-годишния софиянец данни за притежаване и разпространение на наркотични вещества са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като му е повдигнато обвинение и му е наложена мярка задържане под стража за срок от 72 часа.

Малко след полунощ на 4 август – около 01:30 часа, в района до ресторант „Джани“ в Слънчев бряг е задържан 15-годишен от Стара Загора, в който са открити наркотични вещества. Момчето е задържано със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В 02:00 часа на 04.08 в района до хотел „Хармани Суит“ в Слънчев бряг е задържан криминално проявеният М.П., 49 годишен от Несебър. Намерени и иззети: 41 пликчета с бяло прахообразно вещество - кокаин, шест пликчета с тревиста маса - канабис, пет пликчета с жълто-кафяво кристалообразно вещество - хашиш, и 337 шестоъгълни розови таблетки - екстази. М.П. е задържан за срок от 24 часа. Събраните срещу 49-годишния несебърлия данни за разпространение на наркотични вещества са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура, като на М.П. е повдигнато обвинение и му е наложена мярка задържане под стража за срок от 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама