Петима тежко ранени при катастрофа на пътя Варна - Бургас

13:40, 11 авг 18 25 788 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тежко ПТП, възникнало малко преди 12 ч., е причината в момента движението по пътя Варна - Бургас, в участъка след с. Старо Оряхово, да се извършва само в 1 лента.

В 12:38 ч. е съобщено, че малко след с. Старо Оряхово в посока Бургас е възникнало ПТП между два автомобила - по първоначални данни в завой  челно са се сблъскали л.а. "Ситроен " с бургаска регистрация и л.а. "Рено" с украинска регистрация.

На място са изпратени специализирани автомобили на РД ПБЗН, екипите на които са съдействали за разрязването на смачканите коли и изваждането на пострадалите. В болница, във видимо тежко състояние, са транспортирани общо 5 човека - 2 деца, бременна жена и водача на  автомобила с украинска регистрация и водача на автомобила с бургаска регистрация.

Към момента на мястото на произшествието предстои да се извърши оглед, движението се осъществява само в средна лента. Апелирами към водачите да шофират със скорост съобразена с пътните условия и да бъдат толеранти към останалите участници в  движението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама