Големите кавички

18:00, 09 апр 21 / Големите кавички 25 2731 Шрифт:
Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (22 - 26 март)

В политиката математическите сметки не са точно като в учебника по алгебра. Също така трябва да се има предвид, че в политиката има нещо от играта на покер и от играта на карти, не е прието да пускаш карта, преди да ти е дошъл редът. Някои смятат, че са се изстреляли като с катапулт във върховете на политиката. Това е измамно усещане. Също така е измамно е усещането, че ние сме дошли, за да разрушим всички правила в политиката“. Това коментира лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод първия разрив в коалицията „Изправи се! Мутри вън!“.

ГЕРБ и нейният лидер си имат групички във всяка една потенциална група в парламента. Партията на Борисов се е погрижила особени и зависими хора да има навсякъде“, каза още Дончева, но избегна отговора на въпроса дали Хаджигенов или други представители на Изправи се!Мутри вън!“, са троянския кон“, който ще всява раздорите и работят срещу коалицията и парламентарната група.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама