Мая Манолова: Не се боря за власт, искам да помагам на хората

18:21, 17 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 2446 Topnovini
1

''Не се боря за власт, искам да помагам на хората и тъй като вече не можех да го правя като омбудсман, сега ще го правя като кмет.'' Това заяви в предаването „Лице в лице” Мая Манолова – кандидат за кмет на София. 

''Не съм търсила подкрепа от нито една политическа централа, потърсих подкрепа от гражданите, които искат промяна в начина, по който се управлява столицата. Ценя подкрепата и на леви, и на десни, но още повече ценя подкрепата на гражданите и инициативните комитети, на неправителствените организации'', каза Манолова.

Кандидати за кметове на столицата седнаха в инвалидни колички

Кандидатурата й за кмет е гражданска, но беше подкрепена от БСП, ДБГ и "Движение 21" на Татяна Дончева. 

"Управлението на София не е дясно, то е задкулисно. Пиша моята програма заедно с гражданите и вече я обсъждах в различни формати", посочи още Мая Манолова.  

"Родени в различни градове са стотици и хиляди столичани, хора които живеят и обичат София. Живея тук от 2005 г., работя тук, променила съм адресната си регистрация преди една година, за да бъдем с един и същи адрес със съпруга ми", така Манолова отговори на критиките, че не е родена в София. 

''Самохвалството на премиера е малко в повече. Скоро разбрах, че премиерът е възприел моето настояване да бъдат решавани проблемите на гражданите, като лична услуга", коментира още Манолова. 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.