VenZy се включва във виртуалната сцена на Urbo#ЖивотВкъщи

11:00, 01 апр 20 / Култура и наука 25 3266 Мануела Алексова

TOPNOVINI.BG потърси изпълнителят VenZy, затова как се справя във време на извънредно положение, участието му във виртуалната сцена на Urbo на 2 април и с какво съвсем скоро ще ни изненада.

 

VenZy как си ? Какво ново около теб?

Добре съм, доколкото може да е добре човек, в тези щури времена... В момента подготвям дебютния си албум доста усилено. Освен това в петък, ден след концерта, излиза новата ми песен „Само Ти“.

Какво мислиш за създалата се ситуация около коронавируса? Страхуваш ли се? Справяш ли се със стоенето във вкъщи?

Истината е, че гледам да не мисля много за това, защото се напрягам, а от напрежение мисля, няма нужда никой хахаха. Имам една любима мисъл: "Страхувай се само от самия страх". Страхът също не помага, препазливостта да, но страха само влияе, на психо-емоционалното ни състояние, а оттам става лошо. Слава Богу съм музикант, и когато не съм на сцена съм вкъщи и композирам или пиша текстове на песни, така че творенето ми помага да не полудявам вкъщи.

Предстои ти онлайн стрийминг на 2 април в 20:00 часа. Ще участваш във виртуалната сцена на URBO. Какво мислиш за инициатива им #ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи и какво те накара да се включиш? Много твои колеги също го направиха.

Да изключително много се вълнувам от предстоящият ми концерт! И макар да не е на сцена пред  публика на живо, повярвайте вълнението не е по-малко. Смятам, че инициативи от този род са нещо, прекрасно и необходимо, първо за да изпратят нужното послание да сме отоговорни едни към други. Второ да поддържат връзката между артистите и публиката, която е доста трудна в този момент, и трето, но не на последно място, да предоставят алтернатива и забавление за всички хора, които трябва да си свикнат със своя #ЖивотВкъщи.

Какво да очакваме от VenZy през 2020?

Освен предстоящият ми дебютен албум, за който споменах вече. Подготвям още много интересни музикални проекти както солови така и колаборации с други талантливи колеги. Макар доста трудна, виждам 2020 като много ползотворна и поучителна година. Година, в която да обърнем внимание на истински стойностните неща в живота!

 

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!