Най-голямото британско семейство чака 22-рото си дете

18:40, 22 окт 19 / Любопитно 25 1650 Topnovini
1

Най-голямото семейство във Великобритания скоро ще стане още по-голямо. 44-годишната Сю Радфорд публикува видео в YouTube, в което тя се подлага на ултразвук и заедно със съпруга си обявява, че през април следващата година ще имат нов малък Радфорд. 

Семейство Радфорд вече има 21 деца - 11 момичета и 10 момчета. Първородното дете на име Крис е родено през май 1989 г., когато майка му е само на 14 години. А 21-вото дете, момичето Бони Рей, се е родило миналата година. В семейството се е случила и трагедия - през 2014 г. Алфи бил обявен за мъртвороден, когато Сю е била в 23-та седмица.

Според законите на Англия и Уелс от 1885 г. на момичетата е разрешено да правят секс на 16-годишна възраст. Сексуалното общуване с момиче под 16-годишна възраст се счита за престъпление, но правилата на вътрешното ведомство предвиждат, че ако подрастващите под 16-годишна възраст са установили отношения по взаимно съгласие, те не подлежат на наказателно преследване.

Родителите са помолили да не ги информират предварително за пола на очакваното дете, но Сю по някаква причина е сигурна, че момченце ще изравни съотношението в половете между момчетата и момичетата в семейството.

„Мисля, че ще имам 11 деца от всеки пол, така че изглежда, че идва момче“, казва тя.

Редфорд живеят в стара викторианска къща с 10 спални, която купили преди 11 години в Ланкашир в Северозападна Англия. Във финансово отношение семейството разчита до голяма степен на доходите от пекарната на съпруга Ноел, която той притежава.

Двете най-големи деца, 30-годишният Крис и 25-годишната Софи, която вече има три деца, живеят отделно.

През 2013 г. семейството участва в телевизионно предаване, наречено „16 деца – следва продължение“.

Миналата година Сю призна пред таблоида Дейли Мейл, че понякога им е трудно да си позволят забавление за цялото семейство.

"Обичаме да ходим на кино, особено през празниците, когато децата започват да скучаят, дворът е покрит от дъжд и няма какво да се прави. Но билетите струват 10 паунда (около 13 долара), така че е малко скъпо за всички", оплаква се тя. "Ето защо често следим за различни отстъпки в интернет и ходим на филми, които са по-евтини."

„Най-добрите моменти на отдих за нас са пикниците, когато просто отиваме на разходка, или в парка, или на плажа, защото е безплатен е достъпен през цялата година“, казва Сю.

 

 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще се възползвате ли от черния петък?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 42 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.