Организират кръгла маса на тема „Плевен – европейски здравен център на Балканите“

16:15, 29 юни 15 25 619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кръгла маса на тема „Плевен – европейски здравен център на Балканите“ ще се проведе на 2 юли, четвъртък, в хотел „Ростов“. Форумът ще започне в 10,30 часа в Арт залата на хотела, съобщават организаторите.

Ще бъде представена концепция на иновативен модел за постигане на икономически и социален просперитет на Плевен и региона чрез разширяване, развитие и пълноценно използване на натрупаните значителни ресурси в сферата на здравеопазването.

Участници в кръглата маса са представители на академичната общност, водещи национални и местни институции и организации и лечебни заведения. Мненията, споделени в рамките на дискусията, ще допринесат за формиране на нови подходи, политики и практики за развитие на високотехнологично и висококвалифицирано здравеопазване.  

Форумът е част от инициатива на 8 плевенски организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона и се реализира с помощта на Института за регионални и международни изследвания  - гр. София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама