Навигаторът на Тодор Славов не знае за кончината му

16:55, 30 юни 15 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състоянието на навигатора на Тодор Славов – Петър Илиев, който е в реанимацията на сливенската болница, е стабилизирано, след като е преминал през втора интервенция, предаде Topnovini.bg-Сливен. По думите на сливналията Стефан Чолаков, бивш навигатор и настоящ функционер в автомобилния спорт, Илиев е контактен и все още не знае за смъртта  на своя колега и приятел Тодор Славов.

От своя страна екипът на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) сподели чрез медиите своите най-сърдечни съболезнования на семейството на автомобилния състезател с многобройни победи и постижения Тодор Славов.

"Огромна е загубата на този толкова голям човек като душа, присъствие и състезател. Неговият силен, борбен дух го изправи пред избора да не се отказва и да се състезава докрай. Неговият професионализъм, находчивост и отдаденост към автомобилния спорт ще продължи да вдъхновява всички настоящи и бъдещи пилоти. За съжаление България загуби един голям човек и автомобилен пилот Тодор Славов“, сподели председателят на БФАС Радослав Козлеков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама