Социалистът Калин Милчев се цели в балотажа за пловдивския район "Централен"

21:18, 30 юни 15 / Политика 25 754 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Моята цел е да стигна до балотаж за районен кмет и да привлечем максимална подкрепа за БСП, която да се отрази във възможно най-голямо представителство в Общинския съвет на Пловдив." Това заяви кандидатът за районен кмет на район "Централен" - 36-годишният строителен инженер Калин Милчев  на среща със социалисти и симпатизанти. 

Той представи своите виждания за развитието на района и основните моменти от платформата си.

Един от акцентите в нея е районната администрация да бъде на нивото на обикновения човек чрез удължено работно време, обслужване на едно гише, компетентност и добронамереност на чиновниците. Работата с председателите на етажните собствености е сред приоритетите на кандидата за районен кмет от БСП. Достъпна правна и административна подкрепа за тях обеща той.

Калин Милчев се ангажира със специална кампания, насочена към здравния статус на подрастващите, която е свързана със здравословното хранене в детските ясли, градини и млечните кухни на територията на район "Централен", с възможностите за спорт и отдих. Той настоя гражданите да бъдат критични, взискателни и откровени в препоръките, въпросите и мнението си, защото неговата платформата е открита и ще продължава да включва всичко онова, което е важно за качеството на живот на пловдивчани от район "Централен".

Безплатни профилактични прегледи, юридически консултации, кампании със студенти и работещи младежи, инициативи за младите семейства, препоръчаха участниците в разговора с Калин Милчев. Те изказаха остри критики срещу управлението на Иван Тотев и дори не можаха да се сетят за името на настоящия районен кмет. За подсъдимата в момента Райна Петрова обаче си спомниха без проблем и я нарекоха "симптом за управлението на ГЕРБ".

"Ремонтираното езеро в Цар-Симеоновата градина не е безопасно за децата", изтъкна млада майка. Друга дама се оплака, че плочките пред бившия Партиен дом са изпочупени и опасни.

"За какво ще се харчи този 30-милионен заем, с който ни натовари управлението на ГЕРБ и кой контролира разходването?", попита гражданин. За повече чистота, цветя и зелени пространства настоя живеещата на ул. "Капитан Райчо". Тя постави въпроса и за детската площадка там, на която по думите й децата играят в прахоляци.

Кампанията на Калин Милчев ще бъде открита, конкретна и  в пряк диалог с хората, стана ясно от разговора. Връзката му с младите, които черпят информация предимно от интернет пространството, ще бъде активна чрез социалните медии.

"Младите хора са прагматични, затова ние трябва да им предоставим възможност да бъдат ангажирани по начините, по които те предпочитат", посочи депутатът от миналия парламент и кандидат за районен кмет от БСП Калин Милчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама