Внучетата на пребития в Борисовата градина симулирали наранявания

17:49, 30 юли 15 25 694 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съдът остави в ареста Борис Петров, който е обвинен за нападението над 67-годишния Красимир Иванов в Борисовата градина. Като мотив за решението си прокуратурата посочи съмнението, че съществува опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, предаде репортер на София Topnovini.bg.

„Не съм бил там. Чувствам се абсолютно невинен“, беше единственият коментар на Петров пред съда. Той се обърна с молба да провери ЕГН-тата и на другите участници, които са присъствали на въпросното сбивате и да види, че те са с 10 години по-млади от него.

По думите на адвоката на обвиняемия, пострадалият не е бил категоричен, посочвайки нападателя. Освен това защитата изтъкна и факта, че съществува разминаване между описанието, което Иванов дал при разпознаването. Той посочил синеок мъж, между 20 и 30 г., висок 170 см., което не отговаряло на описанието на обвиняемия.

Според други свидетелски показания, двете внучета на Красимир Иванов продавали на хората в парка гривнички, а след това давали парите на дядо си. Майка, станала очевидец на инцидента, разказа пред медиите, че едно от внучетата на пострадалия имало превръзка на окото. След като я свалило се оказало, че детето е здраво.

В крайна сметка съдът взе решение да наложи на обвиняемия най-тежката мярка – задържане под стража.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама