ЖГЕРБ Шумен с подкрепата на МГЕРБ Шумен стартираха дарителската кампания „Подари книга на старото читалище”

21:12, 30 юли 15 25 712 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жени ГЕРБ – Шумен тази вечер стартираха дарителска кампания за събирането на книги за читалищните библиотеки в малките населени места на областта. Дамите ще бъдат подкрепени и от младежката структура на партията в Шумен. Областният ръководител на ЖГЕРБ-Шумен Светлана Цолова заяви, че кампанията „Подари книга на старото читалище” ще продължи до 8 септември – Международния ден на грамотността.

Основната цел на благотворителната акция е да се съберат нови книги или такива в добро състояние, с които да се обогати и обнови книжния фонд на читалищата. Така ще бъдат зарадвани различни хора, които изпитват удоволствие от четенето и обичат да посещават любимото читалище.

Дамите и младежите от ГЕРБ-Шумен приканват хората, които имат възможност и желание да се включат в дарителската инициатива за набирането на художествена или научно-популярна литература, да направят това в общинския офиса на ПП ГЕРБ-Шумен, който се намира в близост до Областна администрация на улица „Рафаил Попов” № 3, където желаещите ще могат да даряват книги през делничните дни от 9:00 до 17:30 часа, телефон за въпроси – 054 901 456.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама