Шуменският “Агро Х” спечели третото място на Каменица Фен купа 2015

15:24, 30 авг 15 / Спорт 25 813 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шуменският отбор “Агро Х” спечели бронзовите медали от най-големия аматьорски турнир по футбол в България.

Шуменци, които станаха шампиони на региона, обхващащ областите Шумен, Разград и Търговище, бяха сред 12-те отбора на националните финали, които влязоха в битка за шампионската титла на Каменица.

Националните финали на Kamenitza Фен Купа 2015 се проведоха на обновения стадион „Ивайло“ във Велико Търново. 12-те най-добри отбора от приятели в България бяха посрещнати от кмета на града Даниел Панов и звездното трио от САЩ’94 Трифон Иванов, Бончо Генчев и Илиян Киряков.

Шуменци излязоха като победители в предварителната си група след като записаха победа, равенство и загуба

На четвъртфинал “Агро Х” победи тима на “Бригада” с 4:3. В полуфинала шуменци отстъпиха с 4:5 на бъдещите шампиони на турнира “Каталунците-Кирчево”.

В малкия финал на надпреварата “Агро Х” се наложи с 2:1 над състава на “Еталон 05” и зае третото място.

Вратарят на “Агро Х” Исмет Хаджиев бе определен з анай-добър на своя пост по време на финалите. Титлата „Най-добър вратар“ му бе присъдена след като той многократно демонстрира свръхчовешки рефлекси и спаси редица неспасяеми положения.

“Каталунците-Кирчево” спечелиха срещу “Локо Младежи” с 5:4 и грабнаха голямата награда на Каменица Фен купа 2015. Златните медалисти ще придружат легендата Христо Стоичков зад кулисите на Камп Ноу и ще се запознаят със звездите на “Барса”. Вицешампионите също получават страхотна награда от спортния бранд на Фен Купа – Joma.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама