Граждани алармират за тормоз от нощни гонки в Добрич

20:00, 30 авг 15 25 1033 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От терора на нощни гонки в района на кръговото кръстовище по ул. „Васил Левски“ в Добрич се жалват живеещи там. Според тях, редовно нощната тишина там е раздирана от мощния рев на мотори и форсиращи коли.

„Чува се нещо страшно“, алармират живеещи в района. Наблизо се намира и  основно училище „Христо Ботев“. Разказват, че гонките се провеждат поне три пъти в седмицата, обикновено в полунощ или около 4,30 часа. Автомобилите идвали засилени от ул. „Васил Левски“, край църквата „Света Троица“. След това навлизали в кръговото кръстовище, при което започвали да се въртят, а колите се вдигат на две гуми.

Свидетели разказват, че понякога в дрифтовете участва по един автомобил, но не рядко се включват и по три. Участват и мотоциклети.

От Областната дирекция на МВР съобщиха, че нямат сигнали за нощни гонки в района. Потърпевшите от нощния терор обаче обясняват, че се страхуват да подадат такива, защото трябва да посочат имената  и адресите си. Според тях, по чудо досега няма жертви. Живеещите в къщи в района се страхуват, че може някой път засилена кола да се озове в дома им.

По информация на Добрич Topnovini.bg продължават нощните гонки в Добрич по улица „Тервел“ в града.За там в полицията са получавани сигнали, но, обикновено ставало така, че докато униформените пристигнат, колите или са се разотишли или просто намирали по 5-10 спрени край пътя коли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама