Цветан Цветанов: Стефан Радев е достоен кандидат за кмет на Сливен

18:00, 31 авг 15 / Политика 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Сливен заслужава повече от това, което е, и заслужава да реализира една перспектива и една мечта за по – добър живот на всички, които живеят тук или го посещават. Това заяви при откриването на Европейския информационен център в Сливен зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Откриването на Информационен офис на евродепутата Мария Габриел в Сливен и заставайки зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен – Стефан Радев, означава много. При посещение на наши кметове и кандидати за кметове в Брюксел имахме среща с председателя на ЕК Юнкер, с председателя на ЕНП Жозеф Дол, както и с генералния секретар Антонио Лопес, всички те застанаха зад кандидатурата на Стефан Радев за кмет на Сливен. Имаха възможност да чуят какво може да се направи за Сливен. С Европейската солидарност Сливен може да направи много, за да стигнем стандартите на живот, както в Бургас, Варна, Русе и Стара Загора, така и в Сливен. Аз съм убеден, че Стефан Радев е един достоен кандидат, с мащабно мислене и иновативни идеи. Аз съм убеден, че с подкрепата на Мария Габриел като ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП ще се постигне много”, заяви Цветан Цветанов. Той обяви, че ще трябва да се огледат проектите, по които общината е започнала работа, но не са довършени, както и за нови належащи проекти в областта на инфраструктурата, за да се търси решение на проблемите.

„Ние дължим едно голямо извинение на сливенската общественост за мандата 2007 – 2011 година, защото не издигнахме наш кандидат, който да бъде пряко свързан с ценностите и идеите за успешните политики, които видяхме в Бургас и другите градове. Затова, когато сме на прага на предстоящите местни избори заставаме зад Стефан Радев, защото знаем, че той може да подобри всичко, да направи една прозрачна администрация, която да е в услуга на гражданите и бизнеса, защото инвестициите са съществена част в развитието на един регион. Това може да стане и с подкрепата на Десислава Танева, която е един от най – успешните министри в сегашния кабинет, човек, който дава всичко от себе си като министър и областен лидер на ГЕРБ в Сливен”, каза още Цветан Цветанов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама