“Юбер“ е най-качествената транспортна услуга в София, твърдят „Активни потребители“

18:43, 31 авг 15 25 634 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Платформата за споделено пътуване „Юбер“ предоставя най-евтините и качествени транспортни услуги в София. Това показват резултатите от проучване на Асоциация "Активни потребители", което бе проведено през този месец.

Чрез тайни клиенти са проверени 5-те най-големи таксиметрови компании, обслужващи столицата - „О Кей Супертранс“, „Такси-C-Експрес“, „За Едно Евро“, „Yellow Taxi 333“, „Радио СВ Такси“, както и „Юбер“.

В изследването се сравняват показатели като начинът на плащане, издаване на документ за пътуването без поискване от пътника, връщане на ресто (също без поискване), както и комфорт на пътуването – температурата в автомобила, използва ли се климатик, чистота, музика, пушене на водача, идентификация на водача, питане на клиента за маршрут и любезност.

След изчисление на резултатите като убедителен победител се очерта „Юбер“, пише в изявлението на Асоциация „Активни потребители“. Платформата за споделено пътуване постига най-високи резултати по всички изследвани показатели, като получава максимална оценка за платежни документи, чистота и идентификация на водача. Тъй като плащането е по банков път (чрез кредитна карта), няма случаи на неиздаден документ за превоза. Температурата в автомобилите, чистотата и музиката също са оценени високо. Не са регистрирани случаи на пушене на водачите, не е имало проблеми с идентификацията им, както и с любезността. Така платформата излиза с най-висока обща оценка от 91,5 точки от 100 възможни.

На последно място в класацията се нарежда „Такси-C-Експрес“ - 55 точки. Над тях във възходяща линия се подреждат „За Едно Евро“, „О Кей Супертранс“, „Радио СВ Такси“ и „Yellow Taxi 333“.

Във всички тях е отчетено пушене от страна на шофьорите, искане на нерегламентирано ресто, както и по-висока музика. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама