Плевенските пожарникари получиха специални благодарности за работата си при потопа

19:27, 29 сеп 15 25 740 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специални благодарности към служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ за самоотвержената им работа по време на бедствието в Плевен, изказа вр. и. д. кмет арх. Трифон Иванов.

Благодарственото писмо бе адресирано до директора на РДПБЗН в града комисар Емил Маринов. В него се отбелязва, че бурята от 25 септември бе сериозно изпитание за Плевен и неговите жители, а справянето с кризисната ситуация е изисквало спешна, компетентна и координирана реакция от всички отговорни институции.

Главна роля в овладяване на положението са изиграли светкавичните и прецизни действия на плевенските пожарникари, отличили се с висока професионална подготовка и лични качества. "Конкретният случай по безспорен начин показа, че в дирекцията работят високо квалифицирани и подготвени служители, което дава сигурност и гаранция за безопасността и живота на плевенските жители", се казва в писмото.

От името на Община Плевен и лично от свое име архитект Трифон Иванов – ВРИД кмет на община Плевен изказа благодарност на спасителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама