Плевенските пожарникари получиха специални благодарности за работата си при потопа

19:27, 29 сеп 15 / Общество 25 90 Topnovini
Специални благодарности към служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ за самоотвержената им работа по време на бедствието в Плевен, изказа вр. и. д. кмет арх. Трифон Иванов.

Благодарственото писмо бе адресирано до директора на РДПБЗН в града комисар Емил Маринов. В него се отбелязва, че бурята от 25 септември бе сериозно изпитание за Плевен и неговите жители, а справянето с кризисната ситуация е изисквало спешна, компетентна и координирана реакция от всички отговорни институции.

Главна роля в овладяване на положението са изиграли светкавичните и прецизни действия на плевенските пожарникари, отличили се с висока професионална подготовка и лични качества. "Конкретният случай по безспорен начин показа, че в дирекцията работят високо квалифицирани и подготвени служители, което дава сигурност и гаранция за безопасността и живота на плевенските жители", се казва в писмото.

От името на Община Плевен и лично от свое име архитект Трифон Иванов – ВРИД кмет на община Плевен изказа благодарност на спасителите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани