Две работни места в областна администрация Добрич по „Старт на кариерата”

16:21, 30 сеп 15 25 595 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стартира процедурата за набиране на кандидати за работа по програма „Старт на кариерата” на Министерството на труда и социалната политика, като се предвижда заетостта да започне от началото на 2016 г.

Областна администрация Добрич е одобрена за 2 работни места. Едното е в Дирекция „Административно–правно обслужване, финанси и управление на собствеността”, звено „Комплексно обслужване“. Второто работно място е в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”.

До 23 октомври, включително, кандидатите следва да подадат в дирекциите “Бюро по труда” по регистрация комплект документи със Заявление за кандидатстване по Програмата, в която посочват ведомствата, за които кандидатстват и съответните работни места. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател. Документите се подават лично.

В рамките на програма „Старт на кариерата“ се осигурява работа в публичната администрация на млади висшисти до 29 години, като финансирането е от бюджета на Министерство на труда и социалната политика, съгласно Националния план за действие по заетостта. Предвижда се осигуряване на заетост на 1 500 младежи от цялата страна за период от 9 месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама