Хакерските атаки не спряха чата с Данаил Папазов

19:27, 30 сеп 15 / Политика 25 625 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес за 13,00 часа бе насрочен първият чат в реално време, който трябваше да се проведе в официалния сайт на кандидата за кмет на Варна Данаил Папазов. Пет минути преди това сайтът бе атакуван и на практика секцията за чата бе блокирана. Подобни непочтени средства са типични за управляващите, коментираха от коалиция "Живот за Варна". В крайна сметка обещаният разговор с Данаил Папазов се състоя на територията на Фейсбук.  

При това с удължено време, в което той успя да отговори директно на въпросите на 13 варненци, насочени към най-различни сфери от живота в града. Част от тях бяха свързани най-вече с инфраструктурата на улиците в кварталите. Изоставането в тези райони през последните години е огромно и ние ще работим за стопяване на разликата между периферните квартали и централната част, заяви Данаил Папазов.

В отговор на въпрос Данаил Папазов разви и идеята си за използването на ресурсите, които предоставя европейската програма "Енергия и храни".

"В района на Варна и околните общини има значителни количества остатъчна енергия, която може да бъде използвана за производство на храни - например оранжерийни производства, консервени фабрики. Това е европейска инициатива, по която всички проекти са субсидирани на 100%. Остатъчната енергия от електроцентралите например може да се използва за отопление на оранжериите. Освен това шламоотвалът предстои да се рекултивира. Така се разкрива възможност огромни площи да бъдат използвани в бъдеще именно за отглеждане на зеленчуци в оранжерии. Това е само една от възможностите за разкриване на нови работни места и то в най-отдалечената част на варненската община", написа в чата Данаил Папазов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама