Столичните автобуси № 76 и № 111 с променени маршрути

21:20, 30 сеп 15 25 554 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автобусните линии № 76 и № 111 са с променени маршрути от 04:30 часа на 1-ви октомври, съобщиха от Столичната община. Промяната е в посока ж.к. „Младост“ 1 и ж.к. „Гоце Делчев“. Причината за нововъведението е организация на движението за въвеждане в експлоатация на кръстовището бул. „Александър Малинов“ - ул. „Димо Дичев“.

Автобусите ще се движат по маршрутите си до кръстовището на бул. “Александър Малинов” с ул. “Александър Паскалев”, наляво по ул. “Александър Паскалев” (нов участък), надясно по старото трасе на бул.„Александър Малинов“ до кръстовището с улицата минаваща между „Магазин ХИТ“ и „Princess outlet center“ (срещу ул. „Акад. Румен Цанев“), надясно по същата, наляво по новото трасе на бул. „Александър Малинов“ и по маршрутите си.

От Центъра за градска мобилност разкриват нова временна спирка за линии № 76 и № 111 на улицата, която е продължение на ул. „Акад. Румен Цанев“. Тя се намира на 50 метра след кръстовището със стария участък на бул. „Александър Малинов“.

Измества се спирката с код 2753 „бл. 458 ж.к. Младост 4“ напред на бул. „Александър Малинов“ след кръстовището ул. „Акад. Румен Цанев“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама