Иван Иванов, БСП: Гласувайте за по-доброто утре на Шумен!

16:39, 30 окт 15 / Политика 25 892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уважаеми съграждани, шуменци,

Тази година Денят на народните будители за нас е знаково предизвикателство. На този ден ние трябва да защитим авторитета и славата си на Възрожденци – хора със свободен дух и силна воля да отстояват себе си и интересите на града ни.

Вторият тур на изборите за кмет на община Шумен ще подложи на тест волята на всички нас да не се поддаваме на страха, на внушенията за предрешен вот и на обреченост. Сигурен съм, че няма да дадем гръб на принципите и устоите, заложени ни от предците ни.

Преди Деня за размисъл искам да кажа на младите: Гласувайте. Гласувайте за шанса да участвате във вземането на решения. Гласувайте за живот, който няма да ви даде повод да си тръгнете от родния град. Гласувайте за открито и честно управление заедно. Град без млади хора няма бъдеще. Затова – не оставяйте съдбата на града ни са случайността, дайте гласа си срещу платения и организиран вот.

На връстниците ми ще кажа: Ние сме хората, избрали да изградят собствения си живот и този на децата си тук – в Шумен. Наша е отговорността да изградим правилата така, че да останем и да гарантираме спокоен живот на близките си и достойни старини на родителите си.

Знам, че нашето поколение е тежко белязано от прехода. Но съм сигурен, че именно изпитанията са ни направили по-силни, креативни и решителни. По-твърди във волята да държим здраво живота си в ръце, да знаем какво искаме и най-важното – как да го постигнем. Затова ви призовавам да заявим ясно и безкомпромисно решимостта си да заживеем по европейски -  с ясни правила и предсказуемо утре, което да съградим заедно – местната власт и гражданите. 

Разчитам на вашата подкрепа и волята ви да направим заедно Шумен най-доброто място за нас, за близките ни,  за нашите деца и родителите ни.

Бизнесът е  нашата гаранция за активна и ефективна социална политика. Това е мое дълбоко убеждение, което имам решимостта да превърна в основа на кметското управление в Шумен. Дошло е времето общината да отдаде дължимото на онези, които създават работни места, плащат заплати и данъци и реално движат Шумен напред. Готов съм и имам волята да превърна администрацията в партньор на бизнеса – такъв, който създава условия за развитието му, с нулева толерантност към корупция, работещ по открити процедури и с гарантиран равен старт за всички. Благодаря на всички, които, въпреки трудностите, продължавате да работите. Можете да разчитате на пълната ми подкрепа за всяка бизнес инициатива, която допринася за увеличаване на благосъстоянието на Шумен.

Няма бюджет, който сам по себе си да е в състояние да финансира пълноценна социална политика. Затова за мен БИЗНЕСЪТ е сред най-важните съюзници. Когато бизнесът работи и е спокоен, може да се говори за повече пари за възрастните, бедните и болните хора. Всички те знаят, че социално ангажиран кмет е тяхната гаранция за достоен живот заедно с децата и внуците си, а не в празни апартаменти и край уличните кофи за боклук.

Убеден съм, че добрите градове се познават и по отношението на управите им към младите,  към инициативните и към възрастните хора. Имам познанията и решимостта да предложа работещи модели на управление, които ще реализираме заедно.

Гласувайте!

За по-доброто утре в родния Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама