Кандидат за кмет на Сливен подписа споразумението на Лечков, но не получи изцяло подкрепата му

17:32, 30 окт 15 / Общество 25 164 Topnovini
Само единият от двамата кандидати за кмет на Сливен, които ще участват на балотажа в неделя, се яви на предизвикателството на лидера на Движение „Обединени региони” . Йордан Лечков. Кандидатът за кмет на БСП подписа предложеното споразумение, което се състои от  11 проекта, свързани с промени в жизнената среда на Сливен.

Вчера Лечков отправи предизвикателство към двамата кандидати за кмет на Сливен, които ще се явят на балотажа в неделя.

Той предложи споразумение за управление на града, в което са включени проекти за реализация. Апелът към кандидатите за кмет бе да поемат конкретни ангажименти в интерес на града и на сливналии, а  предложенията да се осъществят в рамките на предстоящия управленски мандат.

Срещу подписването на споразумението Лечков обеща подкрепа за предстоящия балотаж, но днес обяви, че подкрепата му е и за двамата поравно. Пояснението  бе, че подписаното споразумение остава за бъдещата работа в местния парламент и осъществяването на целите на проектите, които се отнасят до изграждане на кръгово кръстовище на „Розова градина”;  благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър”; пробив на ул. „Г.С Раковски”; ремонт на Военния стадион; изграждане на 3 детски ясли и градини;  отделяне на 10 млн. лева за инфраструктурата по селата, интегрален проект за целия парк "Юнак"; изготвяне на Концепция за придобитите 116 декара  военни имоти; поемане на целенасочена политика и превръщане на ВиК дружеството в общинско;  отделяне на целеви бюджет за реализиране на нов проект "Ново село" 2А; отделяне на целеви бюджет  за изграждане на Старчески дом.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 27 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.