Община Шумен заделя над 40 хил. лв. за поддръжка на отоплителните системи на общински сгради

07:25, 29 ное 15 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществена поръчка на стойност 41 666,67 лв. без ДДС обяви община Шумен за поддръжка и аварийни ремонти на отоплителните системи на детски градини, ясли и други общински сгради.

Фирмата, която ще спечели поръчката ще трябва да се грижи за всички видове котелни системи за отопление - на природен газ, на течно и твърдо гориво, както и за соларните инсталации в детски градини и ясли

Според обявената поръчка изпълнителят следва да извърши 2 броя годишни планово-профилактични прегледи за оптимизиране работата на средствата за технологичен контрол, един път трябва да направи годишна планово-профилактична настройка и аварийни посещения за оптимизиране работата на горивните уредби, а при възникнала нужда трябва да извърши ремонт на инсталациите за отопление.

Договорът за изпълнение на поръчката се сключва за срок от 1 година от датата на подписване.

Сред изискванията към участниците е те да представят доказателства за техническите си възможности и/или квалификация за изпълнение на обекта на обществената поръчка, както и да предоставят списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, извършени през последните 3 (три) години.

Срок за получаване на офертите 1 декември.

Отварянето на офертите ще се проведе на 2 декември от 10:00 часа в зала 304 на Община Шумен.

Критерият за оценка на офертите е най-ниска цена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама