Трима шофьори „на градус” засякоха в Разградско

11:20, 29 ное 15 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима пияни шофьори са установили полицаите в Разградско, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Пиян водач е хванат на кръстовището между улиците „Сава Катрафилов”, „Св.Климент” и „Антим І” в Разград. Проверката, извършена около 22.35 часа на 27 ноември, установила, че 49-годишният П.С. от Разград шофира „Рено Еспейс” с 1,78 промила алкохол в издишания въздух. Взета е и кръвна проба за изследване. Мъжът е задържан за 24 часа в РУ-Разград. Води се бързо производство.

23-годишна жена от Разград е установена да шофира след употреба на алкохол. Проверката е извършена около 06.15 часа на 28 ноември по улица „Жеравна”, пред хотел „Разград”. И.Т. управлявала собствения си автомобил „Пежо 206” с 1,59 промила алкохол. Жената отказала кръвна проба. Задържана е за 24 часа, отпочнато е бързо производство.

Бързо производство е започнато и срещу 54-годишен мъж от лознишкото село Синя вода. Около 20.30 часа на 28 ноември в село Сейдол е спрян за проверка лек автомобил „Хонда”. Пробата с дрегер на мъжа зад волана отчела 1,45 промила алкохол. На водача е издаден талон за медицинско изследване на кръвта. Той е задържан за 24 часа в РУ-Лозница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама