Килърът от Девня се изправя пред съда във вторник

18:26, 30 ное 15 25 607 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържаният за зверското убийство в Девня – 33-годишният варненец Виктор Панайотов, ще бъде конвоиран в Окръжния съд в морския град, чийто състав трябва да се произнесе по искането на прокуратурата да му бъде определена най-тежката мярка за процесуална принуда "задържане под стража".

Как протече съдебното заседание, вижте ТУК

Очаква се бившият ММА боец, който е криминално проявен и осъждан, да бъде доведен от ареста в Съдебната палата на пл. "Независимост" във вторник сутринта. Преди това Окръжната прокуратура трябва да внесе искане в съда за постоянен арест спрямо Панайотов. Мотивите на държавното обвинение са, че ако е на свобода, той може да се укрие и/или да извърши друго престъпление.

Въпреки че обвиняемият за убийството на 23-годишния Мартин Тодоров не се признава за виновен, по ножа, с който е извършено престъплението, са идентифицирани негови пръстови отпечатъци. Срещу Панайотов има и свидетелски показания, вижда се на записи от охранителни камери, включително и на тази, която е била обърната към мястото на престъплението, научи Topnovini.bg.

Припомняме, че младежът от с. Николаевка бе убит по особено жесток и мъчителен начин в събота сутринта, в близост до детска градина в Девня. Мартин буквално е бил заклан с нож на улицата, след като е бил на дискотека в кв. Повеляново. Мотивите на престъплението засега не са известни. Предполага се, че в незаконно работещото заведение е възникнал конфликт, чийто предмет разследващите не са разкрили.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама