Русенска болница разкрива единен национален телефон

18:48, 30 дек 15 25 847 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Единен национален телефон разкрива в началото на следващата година Многопрофилна болница за активно лечение „Медика - Русе”. Телефон 0700 20966 ще приема обаждания на пациенти от цялата страна на цената на един градски разговор, съобщиха от лечебното заведение.

Номерът ще бъде активен след 10 януари 2016 г, а неговата основна цел е да помогне за повишаване на качеството на медицинската услуга, която се предоставя на пациентите, както и да ги улесни максимално в намирането на своевременна лекарска помощ при заболяване или констатиран здравословен проблем.

Остава да работи и телефон 082 830 230 на денонощния дежурен кабинет в болницата, който ще бъде на разположение на пациенти от Русе и региона по време на новогодишните празници.

От МБАЛ „Медика – Русе” отчитат, че през изминалата година са разкрили три нови отделения – Вътрешно отделение, Неврология и Гинекология. Лечебното заведение разполага още с 10 стационарни отделения с 232 болнични легла, както и отделения по образна диагностика, обща и клинична патология, клинична и микробиологична лаборатории.

Оттам припомниха, че продължават и сътрудничеството си със световно известни специалисти от Италия, Румъния и др. с цел предоставяне на висококвалифицирана качествена грижа и лечение на пациентите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама