Иван Евстатиев е стабилизиран

15:24, 30 яну 16 25 730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Иван Евстатиев е стабилизиран и контактен към момента, но отказва словесен контакт с медицинския персонал, съобщи за Радио „Фокус” – Пазарджик д-р Запряна Иванова от отделението.

„Тази сутрин е стабилизиран и вече е с възстановен двигателен дефицит. Малко е стресиран и гледа в една точка, но е с нормална общомозъчна неврологична симптоматика. Пациентът има нормално кръвно налягане 130/80, нормален пулс и нормално дишане. Състоянието му се следи от дежурен лекар. Ще бъде преценено колко дни трябва да остане в болника”, уточни д-р Иванова.

Припомняме, че по-рано през деня близки на Евстатиев съобщиха, че той е приет в болница малко след като пловдивският окръжен съд реши Евстатиев да остане в ареста за постоянно заради опасност, че се ще се укрие.

Защитата му беше подала искане за преглед и медицински изследвания. Адвокатите представили и документи, от които е видно, че здравето на Евстатиев е влошено и се налага намесата на лекар.

Обвиняемият беше настанен за кратко в лечебно заведение под засилена охрана, а от резултатите от изследванията зависеше дали той ще бъде върнат в ареста, или ще остане в болница.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама