Приятели на варненката, която падна от високо, не вярват, че се е самоубила

14:11, 31 яну 16 25 669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приятелите на 25-годишната Габриела Красенова, която загина след скок от 9-етажна сграда в центъра на Варна, призовават полицията да се задълбочи в разследването относно смъртта й. В постове в социалната мрежа facebook те изразяват несъгласие с една от версиите, че момичето може и само да е сложило край на живота си, скачайки от покрив на блок на бул. "Сливница“. Основание за това им дава фактът, че Габи е живеела в кв. Левски, а пада от покрива на блок, в който тя няма познати.

Ето и част от коментарите, в които открито се споменава, че загиналата преди дни жена най-вероятно е била подтикната да скочи от покрива на жилищната кооперация на бул. "Сливница“. 

"Прекрасно момиче.. невероятно добър човек.. Ангел! Недоумявам как е възможно.. В такъв момент думите просто са излишни.. Поклон пред светлата ти памет, Габс! Почивай в мир! Ще останеш Завинаги в сърцата ни!"

"Искрени съболезнования на близките ѝ хора. Моля органите на реда Наистина да си свършат работата!"

"Ei tupi policai tq ne e uti6la sama da se ka4i na pokriva na blok v koito nikoi ne poznava svyr6ete si rabotata mafiq bylgarska mn lesno vi e taka zagatka bilo I tolkova I sled 1 mesec se zabbravq vsi4ko za6toto taka vi e lesno slu4aino da ne se prenatovarite ot rabota tova e v bg horata si utivat I nikoi ne go interesuva!!!"

Припомняме, че аутопсията, направена ден след инцидента показа, че момичето е получило жестоки травматични увреждания, несъвместими с живота, които са причинени от падане от високо. 

От полицията работят по всички възможни версии, разследването продължава, съобщиха и от пресцентъра на МВР. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама