Бащата на футболиста Павел Головодов почина

18:12, 31 яну 16 25 596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бащата на футболния национал от Гоце Делчев Павел Головодов - Георги, е починал снощи. Черната новина бе разпространена от официалния сайт на клуба, в който играе младата надежда ЦСКА. В съобщението се казва, че Георги Головодов е издъхнал след тежка борба с рак на шиен прешлен.

"За съжаление след дълга битка с коварна болест, неговият баща - Георги Головодов ни напусна. Павка, бъди силен, ние сме с теб!", пише сайтът на армейците.

17-годишният футболист има по-малък брат Даниел. През последните месеци четвъртокласникът живееше при баба му. През лятото на 2014 година децата загубили майка си, която също страдала от коварната болест. Те имат две баби и двама дядовци, които най-вероятно ще поемат грижите за тях.

Погребението на бившия полицай ще бъде утре от 11 часа на гробищата в родния му град. Тялото му ще бъде положено до това на жена му Анета по негово желание. Павел Головодов е освободен от лагера на "червените", за да изпрати баща си в последния му земен път.

През последните месеци се състояха редица благотворителни инициативи в помощ на 49-годишния Георги, в които се включиха "Левски", "Лудогорец", "Литекс" и БФС. На последния концерт беше събрана сумата от 16 000 лева.

Екипът на Topnovini.bg изказва своите искрени съболезнования на Павел Головодов и семейството му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама