Простреляният ученик в София е в стабилно състояние

10:53, 27 фев 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
14-годишното момче, което беше простреляно вчера в "Княжево", е в стабилно състояние, съобщиха от института „Пирогов“.

Няма непосредствена опасност за живота му към момента. От болницата припомнят, че вчера лекарите са направили подробни прегледи и високоспециализирани изследвания. След това момчето е оперирано лично от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов. Операцията е преминала успешно и е установено, че няма засегнати жизненоважни органи

Майката на пострадалото момче Десислава Чавдарова пък каза пред Нова тв, че стрелецът е имал намерение да произведе втори изстрел. 

Според бащата на нападателя Ивайло двете момчета не само нямали никакви проблеми помежду си, но дори били приятели. Тренирали заедно футбол.

Ивайло учи в елитна столична гимназия. Бил отличник. Получавал и стипендия за успех, разказа баща му Александър Гаджов. Той отглежда Ивайло и по-малката си дъщеря сам, защото майка им от години работела в чужбина.

„Нямам обяснение за случилото се”, казва бащата.

„От най-ранна възраст децата се научават да манипулират родителите си. У дома дават това, което се очаква от тях, за да получават свобода”, коментира в ефира на „Събуди се” психологът Александра Петрова.

Нападателят беше задържан часове след инцидента. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама