Сливналия се окичи със сребро на турнира „Странджа“

19:03, 28 фев 16 / Спорт 25 829 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кристиян Димитров зае втората позиция на Международния турнир по бокс „Странджа“.На финала в категория до 91 кг  сливналията не успя да се справи с европейския шампион Евгени Тишченко. След добро начало на срещата за нашия състезател, руският боксьор нанесе силен удар в черния дроб на българина и мачът приключи в полза на Тишченко.

България приключи турнира с 3 титли  - на Станимира Петрова, Даниел Асенов и Петър Белберов , 4 сребърни медала -на Тинко Банабаков, Душко Благовестов, Симеон Чамов и Кристиян Димитров и 3 бронзови - на Габриела Димитрова, Светлана Каменова и Николай Коев.

Станимира Петрова бе определена за най-добър боксьор при жените в 67-ия международен турнир „Странджа“. Това е неин втори трофей след като труимфира с купата и през 2015г. Нейни подгласнички станаха Нушка Фонтийн (Хол) и Татяна Зражевския от Русия.

При мъжете за номер 1 бе определен европейският и световен шампион Евгени Тишченко от Русия, а българският първенец Даниел Асенов остана на второ място. Трети е Букса Дорин от Молдова.

Първата отборна купа на „Странджа“ спечели тимът на Русия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама