Продават на търг цех за пластмаса във Велики Преслав

17:13, 29 фев 16 / Икономика 25 177 Topnovini
1
Цех за производство на найлонови торбички и рециклиране на пластмасови изделия в промишлената зона на  Велики Преслав се продава на търг чрез частен съдебен изпълнител. Информацията е публикувана на сайта на Регистъра за публични продажби.

Застроеният имотът с обща площ 8 985 квадратни метра е ипотекиран за 200 000 лева.

Обявената начална тръжна цена е 440 010 лева.

Имотът включва цех “Пам” със застроена площ 625, цех “Спойка” със застроена площ 150 квадратни метра, които представляват едноетажна монолитна сграда, цех “Тестване” монолитна сграда с големина 750 квадратни метра, двуетажна тухлена постройка на административна и битова сграда с площ 401 квадратни метра, втора административна сграда от 180 квадратни метра – едноетажна сглобяема конструкция, две работилници с площ 90 и 62 квадратни метра. Първият е постройка с метална конструкция, а вторият монолитна постройка. Двете помещения са обединена в обща едноетажна сграда. За продажба са обявени още едноетажна панелна сграда на портал с площ от 15 квадратни метра, половината от идеална част на трафопост, 70% от идеална част на бетонова подпорна стена в южната част на имота, половината от идеална част на ограда с бетонова основа, бетонна септична яма, асфалтобетонна и тротоарна настилка, бетонни бордюри и извънзаводска канализация.

Имотът може да се оглежда всеки вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Залогът за участие в търга е 10% от начално обявената цена.

Документите за продажбата са в канцеларията на Районен съд Велики Преслав.

Офертите за участие в търга се приемат в Районен съд Велики Преслав само срещу квитанция за платен залог.

Документи за участие в продажбата се приемат от 29 февруари до 29 март.

Търгът ще се състои на 30 март от 10 часа в Районния съд в старопрестолния град. Ако сумите на подадените първоначално писмени оферти на някои от участниците съвпадат ще се премине към устно наддаване със стъпка размера на залога.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани