В ареста остават двамата, отвлекли и измъчвали мъж в Новозагорско

18:15, 30 мар 16 25 911 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредното искане отхвърли Бургаският апелативен съд и потвърди наложената от Окръжния съд –Сливен мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо ВЪлери Арсов и Тодор Марчев ( и двамата от Стара Загора). Те са привлечени като обвиняеми за това, че на 5 и 6 май 2015г. в с.Събрано, общ. Нова Загора, като съизвършители, са отвлекли мъж от същото село, като деянието е извършено от повече от две лица, по особено мъчителен и опасен за здравето на отвлечения начин.

 За престъплението е предвидено наказание „лишаване от свобода" от 10 до 20 години или „доживотен затвор", както и конфискация на част или цялото имущество на обвиняемия.

Според прокурора, от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че двамата са извършители на престъплението. Представителят на държавното обвинение бе  категоричен, че Арсов и Марчев могат да се укрият или да извършат ново престъпление, като аргументира твърдението си с тежестта на наказанието предвидена за престъплението, в което двамата мъже са обвинени.

Определението на Апелативен съд –Бургас е окончателно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама