Посолството на САЩ търси за стажанти четирима роми

16:34, 29 апр 16 25 743 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посолството на САЩ в София обяви четири позиции за стажанти през лятото на 2016. Стажантката програма, която е в партньорство с институт „Отворено общество“ – София, е предназначена за български роми, които в момента следват или наскоро са завършили висше образование и

В зависимост от избора им на академична специалност, избор на кариера и умения, те ще бъдат разпределени в една от секциите на посолството. Стажът ще е за минимум десет седмици и ще започне през юни.

Програмата ще даде на ромите студенти шанс да развият административни умения и ще им даде възможост да си направят биография. По време на програмата те ще преминат интензивно езиково обучение по английски език.

Кандидатите трябва да са на, или по-млади, от 28 години и да докажат с документи, че са студенти и са завършили гимназия. Освен това те трябва да са готови за заявят, че са роми. Мераклиите за стаж трябва да имат знания по говорим английски и компютърна грамотност, както и да демонстрират комуникативни умения и добра мотивация.

Стажът е платен.

Специалностите предпочитани от посолството са: Политически науки, Право, Икономика, Човешки ресурси, Мениджмънт, Администрация, Счетоводство, Международни отношения, военни специалности и подобни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама