Забавно детско утро с огромен козунак в Пловдив навръх Великден

17:20, 29 апр 16 25 633 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Весело детско утро с огромен козунак, семейни надпревари и конкурс за великденски яйца очакват малчуганите и техните родители навръх Великден в центъра на Пловдив. Неделната веселба за големия християнски празник започва в 10.30 пред сградата на Община Пловдив.

Великденското детско утро ще изобилства от забавни състезателни игри, куп награди, ще има и безплатна томбола за велосипед. Освен в спортните семейни надпревари на сцената, децата могат да се включат и в конкурсите "Най-красиво яйце" и "Яйце борец". Заедно с водещите батко Лозе и кака Арина в игрите ще помага и мечокът Теди, който ще подарява вкусни сокчета.

Организаторите Лили Бързева и Никола Шопов очакват и родителите да се забавляват редом с децата. Тишърти, тетрадки, сувенири и луксозни козметични комплекти за родителите са пригогтвените от спонсори награди за всички участници в забавните семейни състезания.

Традиционно на финала на Великденското детско утро ще бъде раздаден и огромен козунак край кръглия фонтан. Празникът ще завърши с масова празнична снимка на сцената пред Общината. "Носете си яйцата!", напомнят организотарите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама