Голям интерес към психоложката Лариса Ренар, която гостува в „Перото“

22:45, 29 апр 16 / Общество 25 109 Topnovini
Десетки жени пристигнаха в 18:00 часа в литературен клуб „Перото“ тази вечер. Поводът – гостуване на световно известната руската психоложка Лариса Ренар. Тя е за първи път в България по покана на Наталия Кобилкина.  

Пред почитателките си Ренар представи своите бестселъри,  които описват как жената да използва женската сила и енергия.  Психоложката отговори на всичките въпроси от публиката, като най-вече наблегна на това, че за една жена е най-важно да разбере какво я прави щастлива.

Ренар показа и някои упражнения, с които представителите на женския пол могат да зареждат енергията си като „извор на женската сила“. Така се казва и една от книгите ѝ, която се радва на огромен интерес сред жените.

Следващото голямо събитие, в което ще се включи Лариса Ренар е двудневен семинар „Бизнес по женски“. Той ще се проведе на 21 и 22 май от 10:00-18:00 ч. в хотел Парк Инн.

Последният шанс на почитателките на руската психоложка, които искат да вземат съвет от нея и да се докоснат до нейното творчество, е на 11 и 12 юни в зала 3 на НДК, когато ще проведе още един семинар „Събуждане на свещената женска сила“. Тогава Ренар и Наталия Кобилкина ще разяснят на почитателките си от къде жена може да черпи своята сила.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани