Голям интерес към психоложката Лариса Ренар, която гостува в „Перото“

22:45, 29 апр 16 25 745 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки жени пристигнаха в 18:00 часа в литературен клуб „Перото“ тази вечер. Поводът – гостуване на световно известната руската психоложка Лариса Ренар. Тя е за първи път в България по покана на Наталия Кобилкина.  

Пред почитателките си Ренар представи своите бестселъри,  които описват как жената да използва женската сила и енергия.  Психоложката отговори на всичките въпроси от публиката, като най-вече наблегна на това, че за една жена е най-важно да разбере какво я прави щастлива.

Ренар показа и някои упражнения, с които представителите на женския пол могат да зареждат енергията си като „извор на женската сила“. Така се казва и една от книгите ѝ, която се радва на огромен интерес сред жените.

Следващото голямо събитие, в което ще се включи Лариса Ренар е двудневен семинар „Бизнес по женски“. Той ще се проведе на 21 и 22 май от 10:00-18:00 ч. в хотел Парк Инн.

Последният шанс на почитателките на руската психоложка, които искат да вземат съвет от нея и да се докоснат до нейното творчество, е на 11 и 12 юни в зала 3 на НДК, когато ще проведе още един семинар „Събуждане на свещената женска сила“. Тогава Ренар и Наталия Кобилкина ще разяснят на почитателките си от къде жена може да черпи своята сила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама