Шест медала спечели „Черно море Елит“ от държавния турнир по тенис за младежи

11:51, 30 апр 16 / Спорт 25 550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


Варненският клуб  "Черно море Елит“ спечели три златни, един сребърен и два бронзови медала на държавния турнир по тенис за юноши и девойки до 18 г., организиран от ТК "Супер спорт" (Вн).

Злато донесе Калоян Вълчев с 6:2, 6:1 на финала срещу Станислав Митров („Супер спорт“). Златни са още Тина Манолова и Беатрис Спасова на двойки, които на финала надиграха Моника Владимирова (Хасково) и Никол Дочева (Габрово) с 6:2, 6:4. Със златен медал се сдоби и Георги Язмаджан, след като със своя партньор Камен Димитров от ТК "Велто" победиха на финала Павел Павлов и Станислав Митков от "Супер спорт" с 6:3, 6:3.

Сребърена медалистка при девойките е Тина Манолова, която загуби финала от Сара Маздрашка (ВиаТС) с 6:7 (4), 1:6. Добро представяне и за бронзовата медалистка Беатрис Спасова, която в оспорван тричасов полуфинал отстъпи с 6:4, 6:7 (5), 6:3.

С бронз в играта на двойки завърши турнира и Ана Ставрева, която си партнира с Ивайла Градинарова от "Велто". За медалите на тенисистите от "Черно море Елит" заслуга има и техният треньор Кристиян Илиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама