Последна възможност за подкрепа на Йордан Йорданов в конкурса „Кмет на месеца”

15:57, 30 апр 16 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изтича времето, в което може да се даде подкрепа тук за кмета на Добрич Йордан Йорданов на финала на конкурса „Кмет на месеца”, организиран от Портала на българските общини kmeta.eu.

Кметовете на Добрич - Йордан Йорданов и на Благоевград Атанас Камбитов, на финалната права са с равен дял от гласовете – 38 % Темата на надпреварата е „Сигурност".

Представен е разработеният от Община Добрич план за противодействие на тероризма в община град Добрич. Целта на този план е да се осигури постоянна и адекватна защита на гражданите на територията на общината срещу терористична заплаха, също и координация на действията на териториалните структури на изпълнителната власт при овладяване на загубите и защита на населението при терористичен акт. В плана са формулирани три възможни сценария въз основа на наблюдения и анализи през последните години. Първият сценарий е свързан със задействане на взривно устройство в обекти в обхвата на важна инфраструктура, за да се причинят аварии и бедствия. Вторият сценарий е свързан с използване на огнестрелно оръжие на места, където има масово пребиваване на хора, и третият сценарий е свързан с вземане на заложници в различни обекти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама