Известен италиански дизайнер с фотосесия в Албена и гост на Модната фиеста

11:41, 30 май 16 25 754 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Собственикът и главен дизайнер на „Аcquamoda“ Салваторе Куоколо ще участва в тазгодишното издание на Модната фиеста в Албена.

Преди началото на фиестата, той ще направи снимки на последната си колекция бански облекла на някои от най-красивите забележителности в комплекса.

Някои от емблематичните места, които е избрал за фотосесията, са басейните на хотелите „Калиакра” и „Боряна”, градините на петзвездния „Фламинго Гранд”, розариума на Албена, величествената сграда на хотел „Добруджа” и не на последно място - най-красивия аквапарк на Балканите, този в Албена. Моделите, които ще участват във фотосесията, са подбрани лично от него.

Сред тях е носителката на титлата „Мис България“- Юлия Юриевич, Клаудия Караджова, „Мис Лейди България“ - Мелинда Сайдия и сестра й Алиса. Мъжете са не по малко атрактивните Георги Асенов, познат от телевизионни реклами и „Мистър Пловдив“ Константин Айвазов.

Фотосите Куоколо не само ще публикува в личния си профил, но ще показва красотата на българките и на България по всички кътчета на света, където участва в изложения.

Роден в Италия, в семейство на потомствени творци, Салваторе Куоколо, е  собственик и главен дизайнер на „Аcquamoda“. Рядко говори за себе си, но в последното си интервю разказва за своя баща, който е съученик с Валентино, за фамилната фабрика и за мечтите си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама