"БМВ" се натресе в дърво, трима души са тежко пострадали

11:52, 30 май 16 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима са тежко, а двама леко пострадали при катастрофа в съботната вечер, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. Произшествието е изяснявано от екип на Пътна полиция.

На 28 май, около 21:35 часа, по пътя от с. Червена вода към с. Николово, в района на километър 4+800, лек автомобил БМВ с русенска регистрация, управляван от Е. С. на 23 г. от с. Нова черна, е напуснал платното за движение вляво и /с лявата си страна/ се блъска странично в крайпътно дърво.

В резултат на удара са пострадали: 21-годишната Е.Е., возеща се на задната седалка на автомобила, която с диагноза черепно- мозъчна травма и фрактура на ребра е била настанена в интензивното отделение на МБАЛ; Е.Е. на 18 г., возещ се на предната дясна седалка, с диагноза охлузни рани по тялото след преглед в МБАЛ е освободен за домашно лечение;

водачът с диагноза гръдна и коремна травма, след преглед е настанен за наблюдение в отделението по хирургия; С.Н. на 22 г., возещ се на задната седалка в колата, с диагноза тежка черепно- мозъчна травма е настанен за наблюдение в отделение по хирургия; П.Ц . на 20 г., също возещ се отзад, с фрактура на дясна раменна кост, след преглед е освободен за домашно лечение.

Като най- вероятна причина за инцидента се посочва несъобразена скорост. Произшествието се изяснява.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама