МВР се похвали с хванати 100 кг амфетамини

11:59, 30 май 16 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При акция на Главна дирекция за борба с организираната престъпност са заловили двама души със 101.5 кг амфетамин. П. Йорданова на 49 г и О. Попов на 43 г. са задържани в столичния квартал “Младост” на 28 май.

“Задържаните се движели в автомобил марка „Сеат”, като се насочили към друг автомобил  – Фолксваген „Поло”. Те спрели на улица в кв. „Младост”. Двамата излезли от автомобила си и Йорданова се отправила към „Фолксвагена”. В този момент Попов извадил от автомобила „Сеат” един куфар и се насочил към Йорданова. Започнал да го влачи по улицата в посока към „Фолксвагена” и в този момент е бил арестуван”, описват от пресцентъра на МВР.

Йорданова също е задържана в близост до другия автомобил, в който при извършване на претърсване и изземване, е открит още един куфар с амфетамини. В двата куфара амфетамините са били разпределени в четири чувала от по около 25 кг.

При разследването е извършено и претърсване, и изземване, на жилищата на двамата. В единия от адресите на мъжа са иззети и 2.490 кг. марихуана, която е била разпределена в общо пет пресовки. В автомобила на жената е открито заглушаващо техническо устройство за мобилни телефони.

Двамата са задърани за 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама