Казанлъшки социалисти помогнаха за възстановяване къщата на планински спасител

14:17, 30 май 16 25 1183 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Общински съветници от „БСП лява България” в Казанлък помогнаха за възстановяване  къщата на планинския спасител Иван Османлиев, която пострада при пожар.  В акцията се включиха Пламен Караджов, Донка Симеонова и Теодора Иванова, както и част от новите членове на БСП. 

Веднага след инцидента,  Пламен Караджов се обърна със  зов за помощ сред социалисти и призова приятели в социалната мрежа да  помогнат на спасителя, за да преодолее  по-леко споходилата го беда. Огънят изпепели част от къщата на Османлиев, в която той живее с възрастната си майка и осиротялата си племенница, след ремонт, заради абитуриентския бал на момичето. Караджов връчи на спасителя събраната сума от желаещи да помогнат на човека, спасил десетки бедстващи в планината.

 „Радвам се, че се отзовават състрадателни хора и подкрепят с финанси, всеки според възможностите си. В трудни моменти и малкото добро е голяма  помощ”, каза Караджов след посещението си  в дома на Османлиев. Възстановителните работи ще струват  над 7 хиляди лева.

Кампанията по набиране на средства продължава.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама