Ловно-рибарското дружество в Сливен предложи членство на областния управител

16:13, 30 май 16 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пълноправен член на Ловно-рибарското дружество в Сливен стана областният управител Татяна Петкова. Членската й карта беше връчена от инж. Кольо Милев – председател на дружеството. Към картата Петкова получи и риболовен билет за 1 година.

Инж. Милев използва случая да съобщи, че на 12 юни 2016 г. на езерото при с. Самуилово се организира риболовно състезание под надслов „Всички риболовци могат без дрога“. Ще бъдат връчени различни награди – за най-голяма риба, за най-малка такава, за отборен първенец и др., а уловът – след като бъде регистриран, ще бъде върнат обратно във водата. Областният управител е приела състезанието да се проведе под неин патронаж.

Татяна Петкова благодари за честта и каза, че ще се опита да се включи достойно в състезанието. Тя допълни, че от сърце подкрепя такива инициативи, за да се даде пример на младите хора, че чрез спорта, лова и риболова могат да се преодоляват трудностите в живота без да се посяга към наркотиците. Това е начин за пълноценно осмисляне на свободното време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама