Над 25 000 души наблюдаваха уникално лазерно шоу в Горна Оряховица

18:26, 30 май 16 25 796 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С грандиозен концерт и уникален 3D мапинг и лазерно светлинно шоу завърши празничния 29 май в Горна Оряховица. Над 25 хиляди горнооряховчани и гости на града се събраха на пл. „Георги Измирлиев”, за да празнуват заедно.

От началото до края на близо 4-часовия концерт, горнооряховската публика с изключителна емоция подкрепяше изпълнителите на сцената. В празничната вечер пощадът на града се оказа малък, за да побере желаещите да се забавляват.

Първи на сцената излязоха звездите на „Нова музика”, които заредиха зрителите с положителна емоция. Градусът на настроението се покачи още, когато на сцената се качи Николай Манолов, който представи и новия си проект съвместно с „Нова музика” и музикантите на ФА „Сидер войвода”. След него на сцената излезе  Маргарита Хранова, която изпълни едни от най-големите свои хитове и завърши представянето си с букет от популярни български песни.

Най-голяма емоция у публиката обаче предизвика появата на хип-хоп звездата Криско. Рапърът взриви публиката с някои от своите най-емблематичните парчета.

След него на сцената излезе кметът инж. Добромир Добрев, който поздрави горнооряховчани и благодари на всички, които направиха възможен този спектакъл.  Площад „Георги Измирлиев” потъна в пълен мрак и уникалният 3Д спектакъл започна. На сградата на Общината бяха проектирани важни моменти от историята на Горна Оряховица от обявяването й за град до наши дни. Миналото, настоящето и бъдещето на града бяха пресъздадени от цветни светлини, лазери, 3Д картографиране и музика в уникален 15 минутен спектакъл, специално проектиран от британеца Анди Фокнър.

След лазерно светлинното шоу площад „Георги Измирлиев” бе озарен от невероятна заря, която бе и грандиозния финал на празничния ден на Горна Оряховица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама